2011. június 3., péntek

Joghurtos káposztasaláta

Ezt a salátát sonkás-sajtos töltött palacsintához készítettem. Magát a főételt azért nem teszem fel, mert csak egy fénykép készült róla és ritka ronda lett rajta szegény. De mivel nagyon finom lett, fogok még készíteni és akkor felteszem a receptjét is.

Hozzávalók:
1 kis fej vagy 1/2 fej káposzta
1-2 fej lila hagyma
1-2 répa
1 natúr joghurt
3-4 gerezd fokhagyma

bors

Elkészítés:
A répákat megtisztítom, a káposztáról leszedem a külső leveleket. Aztán ezeket lereszelem, a hagymát felvágom és minden zöldséget egy tálba teszem. A joghurtot ráöntöm és belekeverem a fűszereket és a lereszelt fokhagymát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése